Tilgivelse

Tilgivelse

Hvorfor skal du tilgive?

Det skal du heller ikke, det bestemmer du jo helt selv, men hvis du ikke tilgiver, så bærer du rundt på en masse negativitet og det kan godt være at det ikke er din skyld, men det vil stadig være dit problem, at du bevarer den negative energi i dit liv, i din bevidsthed og ikke mindst i din underbevidsthed.

Tilgivelse

Tilgivelse er nøglen

Det er faktisk ligegyldigt om det handler om andre, eller om det handler om dig selv, tilgivelse er nøglen til balance, til at opnå Zero, Zen, mental ro og balance eller hvad du nu vælger at kalde det.

Først når du tilgiver dig selv eller andre, kan du give slip på en ting og komme videre, går du og bærer nag til din nabo over at han larmer, så skaber du selv en masse negativ energi, som du selv skal bære rundt på. Du sender sikkert også negativ energi over til din nabo, så du er faktisk med til at holde en ond cirkel kørende.

Det samme gælder for dig selv, du har sikkert gjort noget du ikke er stolt af, det har vi alle. Det vigtige er at du tillader din egen tilgivelse af dig selv.

Måske har du problemer med din krop, din psyke eller andet. Lad os sige du har angst, det kan være forbundet med en masse frustrationer, skyldfølelse og negative tanker. Nøglen er at blive bevidst om at du bebrejder dig selv, måske at du ikke bare kan være som alle andre, hvorfor du skal være så pivet osv. osv.

Tilgiv dig selv, sig det inde i hovedet, eller sig det højt, det er ikke vigtigt hvordan du gør det, det der er vigtigt er din tilgivelse, tilgiv dig selv at du er angst, tilgiv dig selv at du ikke bare kan overvinde angsten, tilgiv dig selv at du ikke arbejder så meget for det som du kunne, rendyrket tilgivelse, det er begyndelsen på din frihed.

Tilgivelse med Ho’oponopono

Du kan læse mere om Ho’oponopono her det handler om de 4 steps, hvor du påtager dig ansvaret, du accepterer at det er dine tanker der har skabt den negative situation. Du angrer at dine tanker har skabt situationen, du tilgiver dig selv for det og til sidst giver du til kende at du elsker dig selv alligevel.

Ho’oponopono er en meget spirituel ide, men det behøver faktisk ikke at være så hokus pokus agtigt, hvis du tager det ned på et ikke spirituelt plan, giver det stadig mening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *